гр. Пловдив, ул. Константин Стоилов 10 (в близост до Джумая Джамия) 0899 406 635

ЗаАмстердамЪ

Историяна АмстердамЪ

Ресторант „АмстердамЪ“ се намира в сърцето на Стария Пловдив, в най-романтичната му част – до Джамията. Разположил се е във висока старинна къща, превърната в елегантет ресторант с типичния за северна Европа интериор и атмосфера. Там ще откриете истински оазис на добрия вкус.

Без да е претенциозно или свръх изобилно, менюто предлага интересни интерпретации от все по-популярната напоследък европейска кухня със средиземноморски привкус. Но най-хубавото в „АмстердамЪ“ е това, че почти всеки месец ястията се подменят с нови, дори майстор готвачът е готов да ви приготви ястие, което не е включено в менюто.


„АмстердамЪ“ е сред малкото ресторанти в най-големия ни тракийски град, където виното е на голяма почит. В добре организираната винена листа ще откриете вина за всеки вкус и всеки джоб, а подземната и може би най-романтична част на заведението, е превърната в очарователна винотека, където с помоща на професионалистите в персонала ни могат да се организират и вълнуващи винени дегустации.

Определението „бирхале“, което заведението носи, отразява точно непринудената, приятелска атмосфера и напомня в най-добрия смисал някогашните пловдивски кръчми, на които града дължи и до днес бохемската си слава.

Мястото му в самия център, в непосредствена близост до историческите забележителности на Пловдив го прави изключително подходящ за провеждане на обяди и вечери след туристическата обиколка на града.

За туристическите групи в ресторанта се предлага възможност да се изготви меню от трациционни български ястия и деликатаси по предварителна заявка.


 
 
 
 • Много високо ниво на обслужване! Хубава храна, интересни предложения и винаги добре поднесени! Предлага различни видове помещения - всички изискано подредени и приветливи!
  Елица Стоянова
  Елица Стоянова
 • Страхотен ресторант напомнящ всякаш се намирам в Италия,с изгледа който има,с изискана добра подбрана кухня,с обновена вътрешна прохладна градина и най вече ,с перфектното обслужване на персонала,винаги знаят, какво да предложат.
  Александър
  Александър
 • Невероятно място на което можеш да намериш спокойствие,уют и невероятно изискана кухня със страхотно обслужване.Такива места липсват на нормалния клиент. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!
  Петър
  Петър

НашитеРесторанти

.

Ресторант АмстердамЪ
гр. Пловдив, ул. Константин Стоилов 10
(в близост до Джумая Джамия)

за резервации
0899 406-635
0887 999-512
 Вземи Упътване

.